Wednesday, December 25, 2019

Sananvapaus on muutettu "mustan ja harmaan tulevaisuuden palvonnaksi" eli Turpa kiinni suomalaiset, olkaa orjia ja oman tulevaisuutenne pilaajia

Sananvapaus on muutettu "mustan ja harmaan tulevaisuuden palvonnaksi" eli Turpa kiinni suomalaiset, olkaa orjia ja oman tulevaisuutenne pilaajia

Desanteja hallitukseen kusetusvaalien jälkeen 2019:

Musta tulevaisuus, Mustille murkinaa? Suomalaiset orjina väestönvaihdossa omaa tulevaisuuttaan pilaten https://musta-tulevaisuus.blogspot.com/ tervetuloa kommentoimaan eri blogeihin vapaammin ja laajemmin.


Valkoinen kansan Pohjolan nouskaa toimimaan jahkailun aika on ohi! Seppo Lehto aito suomalainen, olkaa tekin, ennenkuin nahkanne on orsilla?
Moraalimme mitta on moraalittomuus ja erilaisten kansanpettureiden äänestäminen "vappusatanen" ymv lupausten perusteella. Olisi aika alkaa ajattelemaan keitä äänestetään?
Kuka on ja ketkä tässä silvotun tynkä-Suomen maassa sananvapausrikollinen / sananvapausrikollisia, syytön vai peräti hyysärivittu ja desantti kuten punahuulihallituksemme parhaillaan demarikepulikommarihoroina. Perkele!
Seppo Lehto jakaa Herran siunausta aina vieraillessaan soihtukulkueessa 612 ja Marskin patsaalla
https://sananvapausrikollinen-vai-syyton.blogspot.com/
Suomen toivot kokoontukaa vuosittain 612 soihtukulkueeseen ideoimaan uusia ulottuvuuksia!

Tervetuloa 612 soihtumarssille jälleen 2020 Helsingin hietaniemen sankarihaudoille vaatimaan aluepalautuksia ja Suomea suomalaisille!

-----------------------

No comments:

Post a Comment